O nama

O nama

E-zdravlje.ba je besplatni online portal stvoren sa ciljem da informiše čitaoce o novostima iz oblasti zdravstva, te da im pruži online bazu zdravstvenih ustanova i proizvoda.

Portal je stvorila kompanija HealthNet koja ima u cilju da pruži što adekvatnije, kvalitetnije i sigurnije informacije o zdravstvenoj prevenciji, problemima kao i novim trendovima u medicini.

Online informisanje u svijetu zdravstva je u današnjici postalo jedno od glavnih stvari koji se koriste u pronalasku zdravstvenih riješenja.

Upravo iz tog razloga, osim samog informativnog dijela portala, našim korisnicima pružamo razvijenu online platformu gdje će korisnici imati pristup bazi zdravstvenih ustanova na području Bosne i Hercegovine.

Osim zdravstvenih ustanova, korisnici portala e-zdravlje.ba kroz online bazu će biti u mogućnosti pronaći odgovarajuću apoteku, osiguravajuću kuću, te prodavnicu medicinskih pomagala.

E-zdravlje sa svojim sloganom „Pozitiva koja Vas prati” želi da izgradi pouzdanu online platformu za sve Vaše potrebe iz oblasti medicine i zdravstva.

Portal e-zdravlje uz Vašu pomoć ima viziju da probudi svijest o zdravom načinu
života i iz tog razloga želimo da zdrave navike i prevenciju postavimo na mjesto gdje pripada a to je mjesto prije samog zdravstvenog problema.

Portal e-zdravlje.ba nudi zdravije, pouzdanije i tačnije informacije.

Pozitiva koja Vas prati ! E-Zdravlje